+45 71123033 gormis@scandmark.dk
SEO cyklus

Hvad er SEO?

SEO, eller Search Engine Optimization, er i bund grund kommunikation mellem din hjemmeside og Google, eller andre søgemaskiner. Det handler om at forklare søgemaskinerne hvad din hjemmesider indeholder og hvad dens formål med henblik på at den kan kategorisere din side korrekt så den bliver vist i relevante søgninger. Hver af hjemmesiden sider skal kunne klart og tydeligt fortælle både den besøgende og Googles robotter hvad den enkelte sider handler om og hvad denne ønsker at fortælle. Når alt dette er på plads, bliver det meget nemmere at opnår bedre placeringer i Googles søgemaskine. Et godt tip er at alle billeder på hjemmesiden skal have en titel som fortæller hvad billedet handler. SEO er generelt en tung disciplin som kræver meget fodarbejde og ikke mindst tålmodighed

SEO søgemaskine optimering nummer et på første side

Hvordan kommer jeg på første side i Google med mine søgeord?

Dette er et spørgsmål som alle bureauer får tre gange om dagen. Det er ikke simpelt. Hvor simpelt eller svært det egentligt er afhænger af hvilke søgeord man har valgt at satse på og derved hvilken SEO strategi. Først og fremmest er SEO enormt tidskrævende. Det kræver en konstant forbedring og overvågning af hjemmesiden. Scandmark som bureau sørger for at din hjemmeside bliver sat i de rette kategorier med henblik på  at de søgende finder din hjemmeside og klikker på den. Jo flere søgende der klikker på din hjemmeside, desto højere rangerer den i søgemaskinens organiske resultater. Der er dog en genvej til at komme på første side, og det er AdWords.

SEO søgemaskine optimering nummer et på første side
Søgemaskine optimering ROI

Hvad koster SEO?

Mange danske bureauer har pakketilbud, oftest på 5, 10, 15, 20 eller 20+ søgeord. Den mindste og den billigste pakke plejer normalt at have færre ydelser tilknyttet i forhold til de dyre pakker. De koster oftest til 199, 399, 499 osv om måneden. Det der ligger bag de priser er at bureauerne afsætter så og så mange penge til dit SEO om måneden. Hvis du har købt den lille pakke, så betyder det at dit bureau bruger ca. 1 time på din hjemmeside om måneden. Ligesom med AdWords, handler det i sidste ende om hvor meget man vil investere i at nå ud til flest muligt potentielle kunder.

scandmark

Share This