+45 71123033 gormis@scandmark.dk

Eksempler på hjemmesider

Her er et par eksempler på hvordan din hjemmeside kunne bygges op. Enkel og stilfuld design.

Centrumgulve.dk

For denne kunde udførte vi redesign af hjemmesiden, ikke mindst forbedring, samt SEO optimering af siden hvor den endelige SEO score er 96/100. Hjemmesiden ligger nu i top 5 organiske resultater på Fyn og i Odense, i sin branche. Vi lavede også nyt logo til kunden, som også bliver brugt i kundens Facebook side. Vi kører løbende AdWords og Facebook kampagner for kunden.

Painshifters.dk

Painshifters er et meget omfattende og krævende webshop projekt som krævede utrolig meget teknisk snilde, meget kodning og rigtig mange kopper kaffe. Vi lavede et ny logo til kunden og sparrede konstant med kunden om marketingstiltag som kunne optimere forretningen og øge omsætningen i shoppen. Siden er under genopbygning, så vi arbejder på fuld tryk for at få siden i fulde omdrejninger.

A-Car Consult

A-Car Consult har været et utroligt spændende projekt. Hjemmesiden indholder effekter, håndskrevet kodning og stort brug af Illustrator. Scandmark har stået for hele tekstforfatningen på hjemmesiden samt rådgivning om selve content. Kunden skal dog også have ros for at have leveret løbende ros, ris samt konstruktiv kritik som vi kunne bruge til videre udvikling.

Carforce.dk

Car Force projektet er en af dem “man giver ikke op før man er tilfreds”. Car Forces var udfordrende i det at der var høje krav til billeder og generelt er der lagt vægt på det æstetiske aspekt af hjemmesiden. Kunden ønskede at den besøgende skulle opleve en wow effekt lige så snart de landede på siden. Først ved tredje design var begge parter tilfredse med design og udseende. 

Malermesterleonmeyer.dk

For Malermester Leon Meyer lavede vi en hjemmeside som har en SEO score på utrolige 98/100. Hjemmesiden har været noget krævende at lave da den er fyldt med koder som sikrer hjemmesidens optimale drift. Vi leverede også tekstforfatning til virksomhedens nyeste service, Teak Behandling. Vi er meget stolte over at hjemmesiden allerede ligger 1-5 på Google i forhold til hjemmesidens nye søgeord.

jsmultiservice.dk

For JS El og Multiservice var opgaven noget andeledes. Kunden ønskede at hjemmeside var opdelt i tre lignende men forskellige hjemmesider da JS el og multiservice tilbyder tre former for ydelser. Vi leverede et komplet nyt design hvor hver subdomæne havde sin egen farvepalette men i et design der er på alle tre subdomæner. Vi leverede delvis tekstforfatning på hjemmesiden for at forbedre SEO resultatet. 

Scandmark teamet var yderst professionelle fra vores aller første møde. De forklarede i præcise og forstålige vendinger hvad de ville lave, hvorfor, hvor lang tid det ville tage og hvor meget det vil koste. 

Tomo M

Direktør, Centrum Gulve / Alt Service

scandmark

Det er bedre at være lille og vågen end stor og doven

Share This