Eksempler på hjemmesider

Her er et par eksempler på hvordan din hjemmeside kunne bygges op. Enkel og stilfuld design.

Centrumgulve.dk

For denne kunde udførte vi redesign af hjemmesiden, ikke mindst forbedring, samt SEO optimering af siden hvor den endelige SEO score er 96/100. Hjemmesiden ligger nu i top 5 organiske resultater på Fyn og i Odense. i sin branche Vi lavede også nyt logo til kunden, som også bliver brugt i kunden facebook side.

painshifters.dk

Painshifters var et meget omfattende og krævende webshop projekt som krævede utrolig meget teknisk snilde, meget kodning og rigtig mange kopper kaffe. Vi lavede et ny logo til kunden og sparrede konstant med kunden om marketingstiltag som kunne optimere forretningen og øge omsætningen i shoppen. Kunden havde dog sat sin egen personlige præg på hjemmesiden.

A-Car Consult

malermesterleonmeyer.dk

For Malermester Leon Meyer lavede vi en hjemmeside som har en SEO score på utrolige 98/100. Hjemmesiden har været noget krævende at lave da den er fyldt med koder som sikrer hjemmesidens optimale drift. Vi leverede også tekstforfatning til virksomhedens nyeste ydelse, Teak Behandling. Vi er meget stolte af at hjemmesiden allerede ligger 1-5 på Google i forhold til hjemmesidens søgeord.

Scandmark teamet var yderst professionelle fra vores aller første møde. De forklarede i præcise og forstålige vendinger hvad de ville lave, hvorfor, hvor lang tid det ville tage og hvor meget det vil koste. De har væ

Tomo M

Direktør, Centrum Gulve / Alt Service

Share This