Eksempler på hjemmesider

Her er et par eksempler på hvordan din hjemmeside kunne bygges op. Enkel og stilfuld design.

Centrumgulve.dk

For denne kunde udførte vi redesign af hjemmesiden, ikke mindst forbedring, samt SEO optimering af siden hvor den endelige SEO score er 96/100. Hjemmesiden ligger nu i top 5 organiske resultater på Fyn og i Odense, i sin branche. Vi lavede også nyt logo til kunden, som også bliver brugt i kunden facebook side. Vi kører løbende AdWords og Facebook kampagner for kunden. 

painshifters.dk

Painshifters er et meget omfattende og krævende webshop projekt som krævede utrolig meget teknisk snilde, meget kodning og rigtig mange kopper kaffe. Vi lavede et ny logo til kunden og sparrede konstant med kunden om marketingstiltag som kunne optimere forretningen og øge omsætningen i shoppen. Kunden er genopbygning, så vi arbejder på fuld tryk for at få siden i fulde omdrejninger.

A-Car Consult

A-Car Consult har været et utroligt spændende projekt. Hjemmesiden indholder effekter, håndskrevet kodning og stort brug af Illustrator. Scandmark har stået for hele tekstforfatningen på hjemmesiden samt rådgivning om selve content. Kunden skal dog også have ros for at have leveret løbende ros, ris samt konstruktiv kritik som vi kunne bruge til videre udvikling.

malermesterleonmeyer.dk

For Malermester Leon Meyer lavede vi en hjemmeside som har en SEO score på utrolige 98/100. Hjemmesiden har været noget krævende at lave da den er fyldt med koder som sikrer hjemmesidens optimale drift. Vi leverede også tekstforfatning til virksomhedens nyeste ydelse, Teak Behandling. Vi er meget stolte af at hjemmesiden allerede ligger 1-5 på Google i forhold til hjemmesidens søgeord.

Scandmark teamet var yderst professionelle fra vores aller første møde. De forklarede i præcise og forstålige vendinger hvad de ville lave, hvorfor, hvor lang tid det ville tage og hvor meget det vil koste. De har væ

Tomo M

Direktør, Centrum Gulve / Alt Service

Share This