+45 71123033 gormis@scandmark.dk

Lead generering

Hot Canvas

Vil du gerne vide specifikt hvilke virksomheder der har besøgt din hjemmeside? Vil du gerne vide hvilke sider de har besøgt, hvor mange gange de har været på hjemmesiden, hvor lang tid de har været på din hjemmeside og hvor mange brugere fra den enkelte virksomhed har været på hjemmesiden? Hvis du gerne vil vide det, så er Scandmarks
Hot Canvas lead generering løsning noget for dig.

Med Scandmarks Hot Canvas lead generering løsning får i ugentlige rapporter om hvilke virksomheder der har besøgt jeres hjemmeside, hvor lang tid de har været på hjemmeside og om de har været på hjemmesiden flere gange. I ved så hvilke virksomheder har vist konkret interesse i jeres produkter og ydelser og er derfor varme emner. Ring dem op og SÆLG SÆLG SÆLG! Hver søndag aften får i tilsendt en detaljeret rapport om trafikken på jeres hjemmeside. Mandag morgen er i klar til at kontakte virksomhederne og starte en pipeline.

Opsætning

Vi starter med at opsætte et sporingsværktøj og aktivere det på jeres hjemmeside. Dette værktøj har på nuværende 25000 danske virksomheder i sit register og èn gang måneden bliver registeret udviddet med nye virksomheder

T

registrering

Vi lader dernæst programmet gøre sit arbejde. Løbende holder vi øje med at registreringen producerer de rigtige data og samtidigt tilpasser værktøjet til den valgte målgruppe såfremt det er valgt.

raportering

Hver søndag aften får i tilsendt en rapport i PDF format om hvilke virksom-heder der har besøgt jeres hjemmeside og deres adfærd på hjemmesiden. Vi vil sende en mere detaljeret rapport om de virksomheder der besøgt hjemmesiden en eller flere gange. 

scandmark

Share This