+45 71123033 gormis@scandmark.dk

Hvem er Scandmark?

Scandmark IVS er et nyt digital marketing bureau som er stiftet i 2018 af mig, Gordan Miseljic. Lige nu består holdet bag Scandmark af mig og eksterne samarbejdspartnere. Jeg stiftede Scandmark med øje for at kunne tilbyde digital marketing og markedsføring som består af:

Alt hvad der har med udvikling og produktion af vores hjemmesider, bliver udført i Beograd. Det er et stærkt hold af unge men erfarne og uddannede programmører, designere og marketingsfolk som har flere års erfaring med design og udvikling i Skandinavien. På den måde kan vi garantere kvaliteten af det udførte arbejde og samtidigt være mere end konkurrencedygtige på prisen.

Scandmark vil forhåbentligt i løbet af 2018 kunne tilbyde target marketing i form af at kunne rette annoncer mod en enkel virksomhed, en given branche, virksomheder af en vis størrelse mv.

GDPR

Scandmark værner om din sikkerhed og privatliv.

Vi ønsker at være transparente når det kommer til cookies og lagring data. Vi lagrer dine personlige data udelukkende til intern brug og kommunikation med vores kunder. Scandmark, som dataansvarlig, deler ikke dine data med tredjepart. Du kan til enhver tid bede om at får dine data slettet.

Læs mere om vores politik https://scandmark.dk/privacy-policy/

Vores mission

Vores målsætning er at tilbyde små og mellemstore virksomheder online marketings kampagner til en fair pris. Kvalitet Søgemaskineoptimering (SEO) eller Search Engine Marketing (SEM) bør ikke være forbeholdt de store spillere på markedet der har et budget fra en halv til en hel million om året eller måneden. Det skal være muligt for mikrobryggeriet i Virum at tage kampen op mod Carlsberg i Virum og Malerbutikken Jørgensen & Sønner at give Silvan kamp til stregen. Det er vores mission.

 

Vores logo

Vores logo er den mytiske fugl ”føniks” hvis myte strækker sig gennem flere årtusinder og som bl.a. er en del af den græske og romerske mytologi. Føniksen har gennem alle årtusinder i alle myter, kulturer og civilisationer altid symboliseret det samme: genopstandelse. Dette er også det vi ønsker at tilbyder vores kunder, genopstandelse gennem stærk digital marketing.

Handelsbetingelser

Du kan læse om vores handelsbetingelser på dette link https://scandmark.dk/handelsbetingelser/

Betingeleserne blev opdateret d. 22. maj

scandmark

Share This