+45 71123033 gormis@scandmark.dk
sociale medier tandhjul

Social Media Marketing og Sociale Medier

En klog Social Media Marketing kampagne på de sociale medier som f.eks. Facebook og Instagram, kan være mindst ligeså effektivt som AdWords. Det gør sig især gældende for brancher som leverer produkter hvor det visuelle slutprodukt vægtes højt.

Hvad er Social Media Marketing?

Social media marketing er en form for internet marketing, der involverer at skabe og dele indhold på sociale medier for at nå dine marketing og branding mål. Social media marketing omfatter aktiviteter som opslag af tekst og billedopdateringer, videoer og andet indhold på de sociale medier med henblik på at brugerne interagere med indholdet og deler det med andre. SMM er et stærkt værktøj, især for små og mellemstore virksomheder som ønsker at nå ud til et meget specifikt publikum, baseret på en bred vifte af inkluderinger og ekskluderinger af målgruppen. Omtale er den billigste form for markedsføring. De sociale medier er den bedste og mest effektive kanal til at skabe omtale, hvor din virksomhed kan nå ud til flere tusinder potentielle leads uden at have brugt mere end 500-600 kr. om måneden.

sociale medier som en ide

Hvad kan Social Media Marketing gøre for dig og din virksomhed?

Social media marketing kan hjælpe med en række mål, såsom:

  • Forøgelse af website trafik
  • Bygning af konverteringer
  • Øge brand awareness
  • Oprettelse af en brandidentitet
  • Forbedring af kommunikation og interaktion med nøglegrupper

Jo større og mere engageret dit publikum er på sociale medier, desto lettere bliver det for dig at opnå alle dine marketingsmål

sociale medier som en ide

scandmark

Share This