+45 71123033 gormis@scandmark.dk

WordPress og WooCommerce webdesign og udvikling

WordPress webdesign og udvikling

Webdesign og udvikling er ikke længere bare noget man kan se med det blotte øje på en hjemmeside. Det har efterhånden udviklet til noget nær en videnskab. Webdesign har man en gang kunne tage et kursus . Nu er webdesign blevet en uddannelse.

Der er mange måder at designe og bygge en hjemmeside på. Der også mange systemer man kan bruge til det. Det mest populære webdesign program på verdensplan er WordPress. Danmark og danske webbureauer er ingen undtagelse. Grunden til at WordPress er så populært er fordi det er meget brugervenligt og det er gratis.

Scandmark bruger også WordPress til webdesign, men i det enkle og brugervenlige Divi Builder system. Når kunderne skal lave ændringer i tekster eller billeder, kan det gøres på mindre end 5 minutter. Der er meget tid at spare hvis man kan ændre noget selv på 5 minutter end at vente på at andre gør det. Det er nemt enkelt, hurtigt og nemt at lære.

Back end af en divi hjemmeside

Divi Builder

På billedet kan man se “byggeklodser” fra Divi Builder. Disse farvede byggeklodser viser hvordan hjemmesidens struktur er bygget op i back-end. Umiddelbart ser det kompliceret ud, men det er meget nemt at ændre i indhold  når man har fået det forklaret. Hvis man ikke er super skarp til IT så tager det måske 20 minutter at lære systemet at kende. Hjemmesidens stuktur kan ændres og tilpasses fra back end, mens det meste af indholdet kan ændres på selve forsiden.

Tryk på “Enable Visual Builder” og så kan du ændre billeder og tekst på hjemmesiden uden at rode omme bag ved, hvor man risikerer at ændre indhold som kan påvirke hjemmesidens SEO venlighed og eventuelt degradere en AdWords annonces kvalitetscore.

Back end af en divi hjemmeside

Dit personlige hjemmeside webdesign

Alle mennesker er anderledes og alle har en personlig smag og ønske om hvordan deres hjemmeside skal afspejle deres forretning eller dem selv personligt. Nogle ønsker hjemmesider med aggressive farver, mens andre ønsker en mere afdæmpet stil og udseende. Det er dine ønsker, ideer og visioner som vi bruger som grundlag for udseende og struktur af en hjemmeside. Når vi har fået forståelse for hvad det er vores kunde ønsker, så leverer vi to eller flere forslag til hjemmesiden som vi i fællesskab kan bygge videre på. Din personlige hjemmeside er den hjemmeside der skal være dit ansigt ud ad til og som i sidste ende skal tiltrække kunder.

woocommerce webshop logo

Webdesign af WooCommerce webshop

Det er ikke helt uden grund at mærker som H&M, Matas og fødevare kæder satser efterhånden mere på e-handel end deres fysiske butikker. Den primære grund er at deres internet handel har væsentligt større overskud og DB end deres fysiske butikker. Det er der mange iværksættere der fået øje for det og satser hellere på webshops frem for en fysisk butik, hvilket i de større byer kan have enorme driftsomkostninger. Vi tilbyder webdesign og udvikling af webshops i det enkle WooCommerce system, som er perfekt egnet til iværksættere som har en drøm om at sælge produkter eller ydelser online.

woocommerce webshop logo

scandmark

Share This